Date night

När livet rullar på så det det lätt att glömma bort att ta hand om varandra. Date night behöver inte vara dyrt, komplicerat eller uppklätt. Idag gick jag och T på date på vår lokala pub och käkade steak för $12. Skönt att snacka och smälta dagen tillsammans.

Tog även en rolig bild innan maten för att illustrera T’s mycket kreativa sida. Solen sken in genom fönstret och värmde upp hans öl. Och istället för att byta plats så byggde han ett solskydd för ölen av drink coasters. Här är bra festlig han! 🙂

20140107-223513.jpg

3 thoughts on “Date night

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s