Zombies och räkmacka

En väldigt lugn dag på jobbet. Såg lite ut som en zombie-walk vid jobbhissarna i morse, så det var ingen som gjorde särskilt mycket mer än de absolut var tvungna till idag tror jag. 🙂

Lite av en räkmacka att få en så soft dag att börja med. Och på tal om räkmackor så hittade jag den här bilden i telefonen från julafton. Mitt lilla snack där på förmiddagen innan jag åkte på julbord hos M. Räkor är så gott!

20140106-232638.jpg

2 thoughts on “Zombies och räkmacka

  1. Räkmacka är smaskens! På mitt jobb lär det vara fullt ös direkt från start. Det infördes en ny grej i höstas som innebär att vi fått massor att göra den 1-14 varje månad. Och allt som skulle gjorts hittills i januari lär ligga som mail och vänta på mina medarbetare. Gissar att jag får börja med att hitta några som kan tänka sig jobba övertid…

  2. *skrattar* Anar att det är lite så det kommer att se ut i morgon hos oss – idag (måndag) har vi ju sista lediga dagen (trettondagjul) och i morgon börjar vi lärare jobba. Eleverna börjar på torsdag, så på morgondagens första föreläsning vi lärare får kommer nog i alla fall jag ha problem att inte nicka till…

    Kramar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s