Zombies och räkmacka

En väldigt lugn dag på jobbet. Såg lite ut som en zombie-walk vid jobbhissarna i morse, så det var ingen som gjorde särskilt mycket mer än de absolut var tvungna till idag tror jag. 🙂

Lite av en räkmacka att få en så soft dag att börja med. Och på tal om räkmackor så hittade jag den här bilden i telefonen från julafton. Mitt lilla snack där på förmiddagen innan jag åkte på julbord hos M. Räkor är så gott!

20140106-232638.jpg

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Zombies och räkmacka

  1. Freja skriver:

    Räkmacka är smaskens! På mitt jobb lär det vara fullt ös direkt från start. Det infördes en ny grej i höstas som innebär att vi fått massor att göra den 1-14 varje månad. Och allt som skulle gjorts hittills i januari lär ligga som mail och vänta på mina medarbetare. Gissar att jag får börja med att hitta några som kan tänka sig jobba övertid…

  2. ergo sum skriver:

    *skrattar* Anar att det är lite så det kommer att se ut i morgon hos oss – idag (måndag) har vi ju sista lediga dagen (trettondagjul) och i morgon börjar vi lärare jobba. Eleverna börjar på torsdag, så på morgondagens första föreläsning vi lärare får kommer nog i alla fall jag ha problem att inte nicka till…

    Kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s