Imorgon…

… så är den underbara ledigheten över för denna gång. Min första semester ”hemma” på hur många år som helst. Som utlandssvensk så har jag haft svårt att acceptera att en semester kan vara att sitta hemma i min lägenhet och bara vara. Jag har tidigare år varit så oändligt nyfiken och otålig att ut och upptäcka nytt. Eller åka hem till Sverige och tillbringa tid med familjen och vännerna där. Även om jag älskar båda dessa semesteralternativ så har jag nu en nyfunnen respekt för att inte åka någonstans alls. Jo, visst åkte vi till Adelaide en sväng, men med Aussie-avstånd mätt så är det ju precis nästgårds. 🙂

Skämt åsido så har det varit otroligt viktigt för mig att njuta av semestern, slappna av, filosofera lite lagom, läsa, vila och bli ännu lite bättre vän med sig själv.

Denna ledighet rundades av fint med tufft pilatespass med T och sen parkhäng och tjejsnack i solen med Rebecca som är tillbaka från sin Sverigesemester. Jobbet imorgon känns helt ok faktiskt. Det ska till och med bli kul att träffa några av kollegorna igen!

Det här inlägget postades i Livet som utlandssvensk, Resor, Tankar och känslor. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Imorgon…

  1. Freja skriver:

    Jag har tagit ut semester runt min födelsedag, och tänker bara vara hemma! Läsa, fixa med huset, fixa med datorn… Ser redan fram emot det!

  2. ergo sum skriver:

    Se där!! Semester kan verkligen var på olika sätt… Såååå skönt att bara slappna av och hinna ifatt sig själv.. Kram på dig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s