Imorgon…

… så är den underbara ledigheten över för denna gång. Min första semester “hemma” på hur många år som helst. Som utlandssvensk så har jag haft svårt att acceptera att en semester kan vara att sitta hemma i min lägenhet och bara vara. Jag har tidigare år varit så oändligt nyfiken och otålig att ut och upptäcka nytt. Eller åka hem till Sverige och tillbringa tid med familjen och vännerna där. Även om jag älskar båda dessa semesteralternativ så har jag nu en nyfunnen respekt för att inte åka någonstans alls. Jo, visst åkte vi till Adelaide en sväng, men med Aussie-avstånd mätt så är det ju precis nästgårds. 🙂

Skämt åsido så har det varit otroligt viktigt för mig att njuta av semestern, slappna av, filosofera lite lagom, läsa, vila och bli ännu lite bättre vän med sig själv.

Denna ledighet rundades av fint med tufft pilatespass med T och sen parkhäng och tjejsnack i solen med Rebecca som är tillbaka från sin Sverigesemester. Jobbet imorgon känns helt ok faktiskt. Det ska till och med bli kul att träffa några av kollegorna igen!

2 thoughts on “Imorgon…

  1. Jag har tagit ut semester runt min födelsedag, och tänker bara vara hemma! Läsa, fixa med huset, fixa med datorn… Ser redan fram emot det!

  2. Se där!! Semester kan verkligen var på olika sätt… Såååå skönt att bara slappna av och hinna ifatt sig själv.. Kram på dig

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s