Relax

Det var länge sedan jag var såhär avslappnad sist. Två veckor från jobbet har gjort en jättestor skillnad i mitt mående, min tid och energi med T och balansen i själen.

Har haft tid att prata med familj och vänner hemma i Sverige mer än vanligt vilket har gjort mig så himla glad. Plus att alla tankar på vad jag kunde och borde ha gjort har puttats bort. Jag har gjort precis det jag vill. Och det har varit helt underbart.

Nästa vecka kommer jag dessutom att dela med mig av en rolig nyhet här i bloggen. Det har varit svårt att hålla hemligt för er, men det ska bli kul att äntligen få dela med mig till er läsare! (Nej, jag är inte gravid om någon tänkte gissa på det! :-))

Ha en fin fredag allihopa!

3 thoughts on “Relax

  1. Hahaha, gravid eller giftermål, varför är det alltid det en tänker på när kvinnor har nått att avslöja, men sällan när en man har nått att avslöja. Nytt jobb, starta eget (nu när du har permanent uppehållstillstånd) eller kanske ge ut en bok?

  2. Ahhhrrrrgggg – vad NYFIKEN jag blir!!! Men jag tror också på något av det siste Freja skriver.. *ler*
    Och vad underbart att du kunnat slappna av! DET är livsnödvändigt!
    Kramar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s