Vintur i Barossa Valley

När man är i Adelaide så är det svårt att inte åka på vintur eftersom det finns inte mindre än tre stora vinområden i närheten av stan – Barossa Valley, MacLaren Vale och Adelaide Hills. Dagsturer (kl 9-17) inklusive lunch ligger på ca $100 per person, men då får man oftast en glad guide som kan berätta mycket historier under dagen också! Vår guide idag var inget undantag 🙂 En härlig dag och vi smakade mycket gott vin, speciellt ett par goda portviner. Både jag och T gillar speciellt både rödvin och portvin, så vi har köpt med oss ett par flaskor som får följa med hem till Melbourne!

20131228-224634.jpg

20131228-224643.jpg

5 thoughts on “Vintur i Barossa Valley

  1. Freja: visst är det kul med såna guider!
    C: Det finns en hel kategori i bloggen som heter “Melbourne”. Kolla till höger på sidan om du läser på en dator. Läser du vi telefonen så scrolla längs ner på bloggen/sidan, klicka på länken “view full site” så kommer alla kategorierna upp till höger i bloggen (både i etikettmoln eller där du kan välja i en drop down meny). Hoppas du hittar något du gillar:)

  2. Ahhh – just denna del av resan skulle jag inte få ut ngt av. Mer än trevliga historier förstås. Då jag inte dricker någon alkohol skulle tyvärr vinerna vara helt bortkastade på mig..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s