Welcome to Adelaide!

20131227-103653.jpg
Välkomnande skylt på flygplatsen / söta små vilda papegojor i parken / relax på hotellet med vin och cricketmatch på tv / fin julgran i lobbyn på hotellet

Riktigt fin första dag i Adelaide! Soligt och skönt, en kort runda på stan i reahetsen, middag i North Terrace och sedan bio för att se senaste The Hobbit. Idag väntar marknad och sen stranden. Adelaide bjuder på 31 grader och sol, vi tackar och tar emot!

3 thoughts on “Welcome to Adelaide!

  1. Åh, jag har ett restaurangtips till dig. Dina för Melbourne brukar vara bra så nu hoppas jag att jag kan ge tillbaka 🙂 http://www.rubyredflamingo.com/
    ät deras sardiner, så gott att jag det fortfarade vattnas i munnen när jag tänker på dem mer än ett år senare…Jag gillar verkligen Adelaide, lite småstadskänsla, lättare att få en överblick över än Melbourne och så fina omgivningar.

  2. Tankte val att et var dig jag sag pa marknaden vid lunchtid! Vi var dar for lite frukost innan bilresan hem till Melbourne och tyckte jag sag nagon som var lik dig men det made no sense at all LOL!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s