Juldagsvärme

Solig och skön juldag på ca 30 grader. Sov rätt länge i morse och öppnade sedan julklappar med T i lugn och ro. Eftersom Australien firar på juldagen och vi svenskar firar på julafton, så öppnade vi en klapp var på julaftons morgon och resten i morse. Jag såg även sista avsnittet av julkalendern om familjen Hedenhös. Måste säga att årets julkalender var riktigt bra!

Sedan åkte vi hem till T’s syster och hennes familj för en stor jullunch och klappöppning. Mycket trevligt, speciellt för lilla yrvädret L som for runt som en tok och lekte med sina nya leksaker. Vi vuxna satt i skuggan i trädgården, drack ett glas vin och snackade.

Efter en lång och trevlig dag var det dags för mig och T att åka hem och packa, för imorgon bitti så flyger vi till Adelaide för en minisemester på 4 dagar. Jag har varit där en gång för länge sen (2010) för ett mycket kort stopp och T har aldrig varit där, så det ska bli kul att utforska lite. Jag återkommer med blogginlägg därifrån imorgon såklart!

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Juldagsvärme

  1. Freja skriver:

    Det låter som en härligt avslappnad jul, så skönt! Kul med resa, jag ser fram emot rapporter!

  2. ergo sum skriver:

    Så skönt det där lät!!! Hoppas ni får en härlig minisemester! Kram

    PS. Visst var julkalendern grym!??!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s