Juldagsvärme

Solig och skön juldag på ca 30 grader. Sov rätt länge i morse och öppnade sedan julklappar med T i lugn och ro. Eftersom Australien firar på juldagen och vi svenskar firar på julafton, så öppnade vi en klapp var på julaftons morgon och resten i morse. Jag såg även sista avsnittet av julkalendern om familjen Hedenhös. Måste säga att årets julkalender var riktigt bra!

Sedan åkte vi hem till T’s syster och hennes familj för en stor jullunch och klappöppning. Mycket trevligt, speciellt för lilla yrvädret L som for runt som en tok och lekte med sina nya leksaker. Vi vuxna satt i skuggan i trädgården, drack ett glas vin och snackade.

Efter en lång och trevlig dag var det dags för mig och T att åka hem och packa, för imorgon bitti så flyger vi till Adelaide för en minisemester på 4 dagar. Jag har varit där en gång för länge sen (2010) för ett mycket kort stopp och T har aldrig varit där, så det ska bli kul att utforska lite. Jag återkommer med blogginlägg därifrån imorgon såklart!

2 thoughts on “Juldagsvärme

  1. Så skönt det där lät!!! Hoppas ni får en härlig minisemester! Kram

    PS. Visst var julkalendern grym!??!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s