Julmiddag och lila snö

Julfesten med jobbet i fredags var riktigt trevlig och det blev rätt mycket drinkar och dans. Dock var det många julfester i stan den kvällen så det fanns inte en taxi i sikte. Så älskade T ryckte in och kom och hämtade mig med bilen, mycket uppskattat för trötta fötter!

Gårdagen började med bakislunch tillsammans med vännen M på Ikea. Vi handlade på oss grejer till vår lilla svenska jullunch på julafton och jag köpte även med mig pepparkaksdeg hem, så imorgon ska här bakas!

På kvällen var jag och T på julmiddag tillsammans med mina tjejkompisar och deras respektive på det här stället . Underbart god grekisk mat, BYO (bring your own) vin/öl och en massa skratt. Riktigt trevlig kväll!

Idag har jag och T varit på pilates, vi har gått ihop ett par veckor nu till KX pilates i Richmond. Annorlunda pilates eftersom man jobbar på en slags maskin och därmed kan ändra sitt motstånd. Jobbigt, men väldigt effektivt för att bygga starka core muskler! Och kul att göra en aktivitet tillsammans med T.

20131222-161205.jpg
På väg till pilates så såg jag den här lilla bilen som var helt täckt i lila “snö” från träden. Vackert inbäddat 🙂

2 thoughts on “Julmiddag och lila snö

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s