Nu är det jul(lov) igen!

20131220-112212.jpg

Sista dagen på jobbet innan jullov! Mötte en klarblå himmel med vackra små molntussar i morse när jag begav mig in till stan för min sista löprunda för året med min kära vän L. Temperaturen idag är mycket mer human på runt 25 grader och det tackar vi för!

Efter en veckas pyntande för att göra vår jobbavdelning redo för årets julpyntstävling (temat var kitschig jul) så fick vi se oss besegrade på en fnuttig tredjeplats. Men kul var det att göra både tomteskylten (där man ser ut som att man sitter i tomtens knä) och att sätta upp vår egenkomponerade Vegas skylt. Jag hittade också ett par riktigt fräsiga flamingoglasögon och ett riktigt tacky tomtediadem för att  få till den kitschiga looken. 🙂

Ikväll väntar julfest med jobbet och sedan är det julledigt i hela två veckor. Underbart!

2 thoughts on “Nu är det jul(lov) igen!

  1. Kul med julfest och ännu bättre med ledigt! Jag jobbar alla vardagar under de här veckorna, för att istället kunna vara lite ledig i februari. Jag tror jag kommer att behöva det…

  2. *skrattar* Ahhhh – den höga temperaturen var inte bra? Nåväl – det låter fantastiskt med ledighet! Hoppas du har det bäst! Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s