Växlande molnighet

Både ute och i sinnet. Det är mycket förändringar på gång i mitt liv just nu (oroa er inte, inget allvarligt och jag kommer att berätta mer för er så fort ett par frågetecken till är uträtade!). Och även om det är mycket spännande så känns det också rätt konstigt, ovant och bitvis rätt läskigt. Jag som gärna vill ha koll på läget har fått lära mig att ta saker som de kommer. Att låta saker och ting falla på plats av sig självt. Men åh vad förbaskat svårt det känns ibland att sitta ner och vänta lite.

Jag vet att det kommer att vara värt det 100 gånger om. Men dagar som idag så känns det som att de överkänsliga molnen kommer och går och likaså mitt humör.

Och vädret är ungefär detsamma även om solen var framme en del. Dagens två highlights var när T’s vänner och deras lilla son kom på besök en stund och när jag och T var och tränade pilates ihop. En fin dag på många sätt.

Jag får väl helt enkelt sätta mig till ro och vänta ut molnen.

Det här inlägget postades i Tankar och känslor. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Växlande molnighet

  1. Freja skriver:

    Det är ju det där med tålamod… Jag vill att allt ska ske direkt jag kommer på det….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s