Växlande molnighet

Både ute och i sinnet. Det är mycket förändringar på gång i mitt liv just nu (oroa er inte, inget allvarligt och jag kommer att berätta mer för er så fort ett par frågetecken till är uträtade!). Och även om det är mycket spännande så känns det också rätt konstigt, ovant och bitvis rätt läskigt. Jag som gärna vill ha koll på läget har fått lära mig att ta saker som de kommer. Att låta saker och ting falla på plats av sig självt. Men åh vad förbaskat svårt det känns ibland att sitta ner och vänta lite.

Jag vet att det kommer att vara värt det 100 gånger om. Men dagar som idag så känns det som att de överkänsliga molnen kommer och går och likaså mitt humör.

Och vädret är ungefär detsamma även om solen var framme en del. Dagens två highlights var när T’s vänner och deras lilla son kom på besök en stund och när jag och T var och tränade pilates ihop. En fin dag på många sätt.

Jag får väl helt enkelt sätta mig till ro och vänta ut molnen.

One thought on “Växlande molnighet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s