Så mycket som hänt på ett år

Jag satt och funderade idag på hur mycket som hänt på ett år. Visst jag är fortfarande kvar i Melbourne och på samma jobb. Men saker känns så himla annorlunda.

Idag så hittade jag nämligen ett dokument på datorn med de mål jag satte ut i början av 2013, som jag ville uppnå innan året var slut. Utav alla de saker jag hade på listan så är det bara en sak som jag inte hunnit med i år. Nämligen att skriva min första egna resebok och få den utgiven. Men jag har ett manus som jag jobbar på, så nog är jag på väg med det målet också. 🙂 Annars så har jag under 2013 hunnit flytta in med T, sprungit helmara, pluggat som en tok, fått mitt permanenta visum för Australien beviljat och träffat en mängd underbara människor både genom bloggen, coachingen och andra ställen. Det har absolut inte varit lätt alla gånger, men det har sakta rört sig framåt hela tiden.

Poängen som jag insåg idag med just målsättningar är att man måste inte alltid tro 100% på sina mål när man skriver ner dem. Det viktigaste är att man skriver ner dem. Jag trodde nog inte till 100% att allt detta var möjligt på ett år när jag skrev målen. Men det var det ju faktiskt! Helt otroligt egentligen.

Att ha mål och visioner är väldigt viktigt. Inte för att pricka av saker på en lista. Utan för att växa som personer. Det vi är växer konstant ur det vi gör. De utmaningar vi möter och hur vi tar oss an dem.

Om du är eller har varit utlandsboende någon gång i livet så får du förresten hemskt gärna delta i min enkät och vara med och tävla om en specifik produkt jag satt ihop just för att sätta upp mål på rätt sätt. Enkäten och tävlingen är öppen till den 22 december och jag lottar ut 5 exemplar av min e-bok i PDF format!

2 thoughts on “Så mycket som hänt på ett år

  1. Åhh, nu påminner du mig om att jag oxå satte upp mål och önskningar för 2013, jag får ta och kolla vad det var och hur det gått för mig! Fantastiskt bra jobbat av dig det här året, målinriktning ger resultat!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s