Marknad x 2

Riktigt soligt och varmt blev det idag. Först åkte vi till St Andrews Market som vi ofta gör på lördagar. Träffade på en nyfiken kookaburra som kikade förbi när vi satt och fikade. Köpte också en del blommor och örter som jag skulle plantera ut i krukor på balkongen (bildbevis nedan!).

Sedan åkte vi förbi T’s föräldrar och sade hej innan vi åkte till svenska julmarknaden i svenska kyrkan i Toorak. Köpte en del gott plus kollade på massa olika saker i marknadsstånden. Behövde dock inte denna varma ullmössa med vikingahorn i denna värme…

20131207-205029.jpg

20131207-205057.jpg

One thought on “Marknad x 2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s