Swede-spotting!

20131205-144440.jpg

Det händer ofta här i Melbourne att jag ser Fjällräven-ryggsäckar, flera gånger i veckan faktiskt och på väldigt olika ställen. Såg den här killen när jag cyklade till jobbet härom morgonen. Kan inte låta bli att undra om han är svensk eller om han köpt/fått ryggsäcken av någon.

När jag började förskolan hemma i Sverige för måååånga år sedan så hade jag en likadan ryggsäck (fast i rosa) och om jag inte minns fel så ligger den fortfarande hemma hos mamma någonstans. Kanske skulle ta och börja använda den igen! 🙂

One thought on “Swede-spotting!

  1. Fjällräven är det nya “inne”! Men han bär den fel – den SKALL bäras högt uppe på ryggen. Som ryggsäckar var ämnade. Just för att detta inte är en “yobitchesbadassmoddafakka” ryggsäck. Utan en medveten sådan. 😉

    Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s