Swede-spotting!

20131205-144440.jpg

Det händer ofta här i Melbourne att jag ser Fjällräven-ryggsäckar, flera gånger i veckan faktiskt och på väldigt olika ställen. Såg den här killen när jag cyklade till jobbet härom morgonen. Kan inte låta bli att undra om han är svensk eller om han köpt/fått ryggsäcken av någon.

När jag började förskolan hemma i Sverige för måååånga år sedan så hade jag en likadan ryggsäck (fast i rosa) och om jag inte minns fel så ligger den fortfarande hemma hos mamma någonstans. Kanske skulle ta och börja använda den igen! 🙂

Det här inlägget postades i Livet som utlandssvensk. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Swede-spotting!

  1. ergo sum skriver:

    Fjällräven är det nya ”inne”! Men han bär den fel – den SKALL bäras högt uppe på ryggen. Som ryggsäckar var ämnade. Just för att detta inte är en ”yobitchesbadassmoddafakka” ryggsäck. Utan en medveten sådan. 😉

    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s