Enkät och tävling!

Kära bloggläsare!

Jag har ett tag funderat på att fördjupa min coaching lite och inrikta mig på personer som flyttat utomlands eller är på väg/har flyttat tillbaka hem igen efter en längre utlandsvistelse.

Just nu håller jag på och samlar in information för att sätta ihop ett coachingprogram som passar just dessa personer allra bäst och jag skulle gärna vilja ha er input också! Min survey kan ni fylla i via den här länken och den är utformad för er som bott/pluggat/rest utomlands minst 6 månader i sträck någon gång i livet. Enkäten fylls i online, är på engelska och tar max 5 minuter att fylla i.

Som tack för att ni deltar i min survey så kommer jag att lotta ut 5 exemplar av min egna e-bok “Effective Goal Setting – the Key to Your Success“. Ett kanonbra verktyg för att sätta upp just dina mål för 2014! Om ni vill vara med i utlottningen så fyller ni bara i er emailadress i slutet av enkäten. Man kan fylla i enkäten och vara med och tävla fram till den 22 december och vinnarna meddelas direkt via email den 23 december.

Jag skulle vara så tacksam om ni ville vara med och hjälpa mig! Om ni känner fler personer som bott/rest/jobbat utomlands så sprid gärna enkäten vidare!

3 thoughts on “Enkät och tävling!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s