Tacksam fredag

På lunchen idag var jag och lämnade in mina coachinguppgifter på skolan. Jag sov som en stock natten till idag, men det var inte förrän det tjocka kuvertet var inlämnat som tyngden över axlarna släppte helt. Trots att det bitvis har varit tungt att hinna med så har plugget varit så himla intressant och jag har verkligen lärt mig massor! Men nu väntar jullov en stund och i början av nästa år är det dags att kika på nästa omgång coachinguppgifter. De kommer dock (tack och lov) inte att vara alls lika stora som de jag just gjort klart.

Lunchen intogs nedanför jobbet, i solskenet och i min ensamhet. Jag njöt av att bara sitta. Inte tänka alls. Känna vinden fläkta och veta att det är egentligen ingenting jag behöver göra just nu. Alldeles ljuvligt.

Ikväll ska jag och T gå och äta gott på La Luna nära där vi bor. Fira ordentligt att vi båda klarade oss igenom denna studiepärs. För utan honom hade det inte gått.

Jag känner mig otroligt tacksam just nu. Mest för att:

 • jag aldrig ifrågasätter om jag klarar av något, utan snarare hur jag bäst gör för att klara av en viss sak. Självklart med plats för vila och eftertanke.
 • T alltid stöttar mig. Alltid. Älskar med hela mitt väsen!
 • mina vänner stöttar precis lika mycket. Plus att de förstår varför jag inte varit så tillgänglig de senaste veckorna. Love you all!
 • min familj förstår och peppar fast de är långt borta. Älskar er!

20131122-145627.jpg

Lunchstund i solen. Julpyntad gångbro med Melbourne i bakgrunden.

Det här inlägget postades i Coaching och pepp, Melbourne. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Tacksam fredag

 1. Lovisa skriver:

  Grattis! Vad duktig du är! Kramar

 2. Freja skriver:

  Så härligt att du är klar för nu, att du har så många runt dig som stöttar dig och att du kan ta jullov från studierna och slappna av!

  Jag började fundera på hur semester ser ut i Australien. Här i Sverige är det ju till och med lagstadgat att alla har rätt till ett visst antal veckors ledighet under juni, juli och augusti. Men hur är det i australien+ tar alla semester ungefär samtidigt, eller kan de ta när som helst under året? jag gissar att skolterminer styr barnfamiljer till del, men jag tänker att det kanske utöver det inte är ett måste att ta sin semester under sommaren, alltså runt jul? Så nyfiken jag blev på det här nu! Jag har förstått att den industrisemester som, åtminstone förr, präglade sommarsverige, var ganska unik även i Europa. Inga andra länder stängde ner så totalt som Sverige gjorde under juni. Jag tror det luckrats upp i Sverige nu, men jag blev lite nyfiken på hur det är där hos dig…

 3. bortabrabloggen skriver:

  Bra fråga Freja, jag skriver ihop ett eget inlägg om det idag:)

 4. ergo sum skriver:

  Åhhh, vad underbart!! Och grattis än en gång! Och du? Bra fråga av Freja! Kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s