Det går framåt

Jomenvisst! Trött så ögonen går i kors är jag idag, men nu är det inte långt kvar till mållinjen med plugg för den här omgången.

Förra veckans enda mål var att bli klar med två av coachinguppgifterna och det klarade jag. Fick i och för sig sitta uppe sent i söndags kväll, men färdig blev jag!

Nu är det bara två stora uppgifter kvar och jag betar mig så sakterligen igenom den första av dem. Målet för denna veckan är att ha dem båda klara denna veckan så att jag kan spendera nästa vecka med att fixa allt småpill och sedan skicka in hela luntan assessments till skolan. Ska bli så himla skönt att ha det gjort!

Måste säga att jag är tacksam att jag har pluggat på högskola och dessutom är projektledare, för annars hade det varit ännu tuffare att få klart dessa uppgifter. Men man lär så länge man lever och ibland är det riktigt bra att tvingas ut ur sin comfort zone och ta sig an en riktig utmaning.

Veckans bonus såhär långt är att jobbet tillfälligt har lugnat ner sig, och de njuter jag av. Hade inte riktigt pallat en vecka till i linje med förra veckan tror jag.

Mellan varven med plugg och jobb så funderar jag en del på allt möjligt. Lite ledsen för att jag inte kan åka hem till Sverige i jul i år. Men glad för att mamma och hennes man kommer och hälsar på i mars. Plus att jag och T åker till Sverige ett par veckor i juli nästa år. Men det känns ju bara så himla långt till mars just nu…

Det här inlägget postades i Coaching och pepp, Livet som utlandssvensk, Måndagsmål. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Det går framåt

 1. Freja skriver:

  Skönt att se slutet på studierna! Hur roligt och intressant det än är, är det alltid skönt att känna att en är klar!

 2. ergo sum skriver:

  Vad duktigt du har stretat på! Och klart som krovspad att det är härligt att det börjar närma sig slutet! Förstår också att mars känns långt bort.. Men. Det kommer!

  Kramar

 3. bortabrabloggen skriver:

  Freja: Tack! Jo det ska bli skönt att bli färdig med detta kapitel.
  Ergo: Tack 🙂 Och visst är det så, mars kommer snart att vara precis runt hörnet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s