Det går framåt

Jomenvisst! Trött så ögonen går i kors är jag idag, men nu är det inte långt kvar till mållinjen med plugg för den här omgången.

Förra veckans enda mål var att bli klar med två av coachinguppgifterna och det klarade jag. Fick i och för sig sitta uppe sent i söndags kväll, men färdig blev jag!

Nu är det bara två stora uppgifter kvar och jag betar mig så sakterligen igenom den första av dem. Målet för denna veckan är att ha dem båda klara denna veckan så att jag kan spendera nästa vecka med att fixa allt småpill och sedan skicka in hela luntan assessments till skolan. Ska bli så himla skönt att ha det gjort!

Måste säga att jag är tacksam att jag har pluggat på högskola och dessutom är projektledare, för annars hade det varit ännu tuffare att få klart dessa uppgifter. Men man lär så länge man lever och ibland är det riktigt bra att tvingas ut ur sin comfort zone och ta sig an en riktig utmaning.

Veckans bonus såhär långt är att jobbet tillfälligt har lugnat ner sig, och de njuter jag av. Hade inte riktigt pallat en vecka till i linje med förra veckan tror jag.

Mellan varven med plugg och jobb så funderar jag en del på allt möjligt. Lite ledsen för att jag inte kan åka hem till Sverige i jul i år. Men glad för att mamma och hennes man kommer och hälsar på i mars. Plus att jag och T åker till Sverige ett par veckor i juli nästa år. Men det känns ju bara så himla långt till mars just nu…

3 thoughts on “Det går framåt

  1. Vad duktigt du har stretat på! Och klart som krovspad att det är härligt att det börjar närma sig slutet! Förstår också att mars känns långt bort.. Men. Det kommer!

    Kramar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s