Måndag och hästlopp

En skön måndag idag, eftersom vi nämligen är lediga imorgon för att det är Melbourne Cup horse races. Inte alls tokigt att få en helgdag mitt i veckan sådär. Jag ska dock mest plugga, men förhoppningsvis blir det en tur till en av våra vänner för BBQ där på eftermiddagen lagom till loppet.

För den som är nyfiken på Melbourne Cup och hur stort just det loppet är här i Australien så kan jag rekommendera filmen ”The Cup”. Riktigt bra!

Enda målet förra veckan var att njuta av min coachingkurs och lära mig en hel massa nytt och det gjorde jag verkligen. Inte klokt hur mycket man hinner med på 4 dagar när man är fokuserad. Nu gäller det bara att boka in ett par föredrag så att jag får använda mina nya kunskaper direkt! Annars blir det lätt så att man lägger bort alla böcker och anteckningar och glömmer bort det man lärt sig.

Veckans mål då? Eftersom jag är rätt sliten efter veckorna som gått så har jag bara ett enda mål och det är att bli klar med två av mina hemuppgifter. Får räcka med det. Och så ska jag se till att ta hand om mig och sova mycket också. 🙂

Vad hittar ni på i veckan?

Det här inlägget postades i Måndagsmål, Melbourne. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Måndag och hästlopp

  1. ergo sum skriver:

    Bra att du är snäll mot dig själv med dina mål Emmy! Och underbart med en ledig dag! Njuuut!

    Kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s