Måndag och hästlopp

En skön måndag idag, eftersom vi nämligen är lediga imorgon för att det är Melbourne Cup horse races. Inte alls tokigt att få en helgdag mitt i veckan sådär. Jag ska dock mest plugga, men förhoppningsvis blir det en tur till en av våra vänner för BBQ där på eftermiddagen lagom till loppet.

För den som är nyfiken på Melbourne Cup och hur stort just det loppet är här i Australien så kan jag rekommendera filmen “The Cup”. Riktigt bra!

Enda målet förra veckan var att njuta av min coachingkurs och lära mig en hel massa nytt och det gjorde jag verkligen. Inte klokt hur mycket man hinner med på 4 dagar när man är fokuserad. Nu gäller det bara att boka in ett par föredrag så att jag får använda mina nya kunskaper direkt! Annars blir det lätt så att man lägger bort alla böcker och anteckningar och glömmer bort det man lärt sig.

Veckans mål då? Eftersom jag är rätt sliten efter veckorna som gått så har jag bara ett enda mål och det är att bli klar med två av mina hemuppgifter. Får räcka med det. Och så ska jag se till att ta hand om mig och sova mycket också. 🙂

Vad hittar ni på i veckan?

One thought on “Måndag och hästlopp

  1. Bra att du är snäll mot dig själv med dina mål Emmy! Och underbart med en ledig dag! Njuuut!

    Kramar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s