Wow och tankar om imorgon

Vilken dag! Inte nog med att jag har lyckats leverera 3×15 minuters presentationer idag helt utan anteckningar. Vi fick göra det och använda flera olika format och imorgon ska vi lägga till improviserade metaforer och historier också. Spännande!

Känns bra att vara i sällskap med coachingvännerna imorgon, för det är nämligen då mormor begravs. Vet inte alls hur det kommer att kännas, men jag vet ju ändå att hur eller hur så kommer morgondagen att komma och gå. Konstigt och sorgligt att vara så långt borta när det händer saker i familjen, men samtidigt så vet mamma och de andra att jag ändå är där.

20131030-231959.jpg

4 thoughts on “Wow och tankar om imorgon

  1. Emmy – skickar en massa kramar till dig och alla mina tankar. Vad glad jag är dock att dina kursdagar varit så givande och bra! ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s