Spännande dag

Åh vad jag är glad att jag går den utbildningen jag gör! Idag har vi jobbat hela dagen med presentationsteknik och hur man sätter in sina ämnen i ett system som gör att man kan komma ihåg innehåll och hålla föredrag helt utan stödpapper.

Imorgon ska vi hålla vår första 15 minuters presentation helt utan anteckningar, ska bli spännande att de hur det går. 🙂 Bäst av allt är att ett par av mina coachingvänner också går samma kurs, en fin bonus att umgås med vänner och lära sig en massa nytt på samma gång.

Har suttit och gjort läxor hela kvällen för att förbereda för imorron, men det känns så himla roligt med det vi lär oss just nu.

När jag tänker efter så kan jag inte förstå att det skulle ta tills jag fyllde 31 innan jag hittade mitt drömyrke. Men jag är glad att jag fortsatte pröva mig runt på olika jobb och resa runt världen tills jag hittade det som passar mig. Som Pippi Långstrump sa någon gång: Man kan ju aldrig veta om man inte har försökt. 🙂

4 thoughts on “Spännande dag

  1. Vad glad jag är för din skull. Jag är 41 och VET vad jag vill bli när jag blir stor, men vägen dit är nästan helt omöjlig.. Kramar

  2. Vad glad jag blir för din skull!! Härligt! Jag håller fortfarande på och funderar ut och jag är 33 😀
    Vilken spännande kurs, det skulle jag vilja lära mig, det känns så läskigt utan stödlappar!
    Kram!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s