Spännande dag

Åh vad jag är glad att jag går den utbildningen jag gör! Idag har vi jobbat hela dagen med presentationsteknik och hur man sätter in sina ämnen i ett system som gör att man kan komma ihåg innehåll och hålla föredrag helt utan stödpapper.

Imorgon ska vi hålla vår första 15 minuters presentation helt utan anteckningar, ska bli spännande att de hur det går. 🙂 Bäst av allt är att ett par av mina coachingvänner också går samma kurs, en fin bonus att umgås med vänner och lära sig en massa nytt på samma gång.

Har suttit och gjort läxor hela kvällen för att förbereda för imorron, men det känns så himla roligt med det vi lär oss just nu.

När jag tänker efter så kan jag inte förstå att det skulle ta tills jag fyllde 31 innan jag hittade mitt drömyrke. Men jag är glad att jag fortsatte pröva mig runt på olika jobb och resa runt världen tills jag hittade det som passar mig. Som Pippi Långstrump sa någon gång: Man kan ju aldrig veta om man inte har försökt. 🙂

Det här inlägget postades i Coaching och pepp. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Spännande dag

 1. Freja skriver:

  Så roligt att det känns så rätt! Jag är 51 och vet fortfarande inte vad jag ska bli när jag blir stor…

 2. ergo sum skriver:

  Vad glad jag är för din skull. Jag är 41 och VET vad jag vill bli när jag blir stor, men vägen dit är nästan helt omöjlig.. Kramar

 3. Liveasiftoday skriver:

  Sa glad for din skull! Hoppas jag kommer fram till vad jag vill snart ocksa… 🙂

 4. Vad glad jag blir för din skull!! Härligt! Jag håller fortfarande på och funderar ut och jag är 33 😀
  Vilken spännande kurs, det skulle jag vilja lära mig, det känns så läskigt utan stödlappar!
  Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s