Måndag!

Känns som att veckorna går lite väl fort just nu, men då är det ju extra viktigt att fokusera om ibland så att man lägger sin tid på rätt saker.

Förra veckans mål:

  • Plugga enligt schemat, har dock gjort hållpunkterna lite glesare så jag har tid att andas emellan varven! Jodå, trots magsjuka och härj så ligger jag hyfsat i fas.
  • Boka in en klipptid. Japp, fast det vår så fullbokat att jag får gå först om 2 veckor.
  • Ha en helt ledig kväll med T, äta middag ihop och kolla på film. Jo, fast det blev ingen film, bara middag.
  • Träna första bootcampet efter helmaran och se hur musklerna känns. Blev inget med det pga magsjukan, men jag tränade första bootcamp i morse istället och det kändes rätt bra.

I veckan som kommer så har jag bara ett mål och det är att verkligen njuta av coachingkursen jag ska på i 4 dagar (tisdag till fredag). Har fått ta ledigt från jobbet, men det är det värt, även om det “kostar” av mina ihopsnålade semesterdagar. Ska bli så kul att lära mig en massa saker kring presentation, att arbeta med större grupper och hur man lägger upp en presentation på djupet för att fånga hela skaran som lyssnar. Det får räcka med det målet den här veckan. 🙂

Jag brukar inte köpa foton från loppen jag sprungit, men jag var bara tvungen att köpa detta. Slutspurten på helmaran härom veckan. Hur kan man se så glad ut efter att ha sprungit över 42 km? Ett fint minne att spara till när jag blir gammal och skröplig. :-)

Jag brukar inte köpa foton från loppen jag sprungit, men jag var bara tvungen att köpa detta. Slutspurten på helmaran härom veckan. Hur kan man se så glad ut efter att ha sprungit över 42 km? Syns inte heller hur mycket det faktiskt regnade just då. Ett fint minne i alla fall att spara till när jag blir gammal och skröplig!

3 thoughts on “Måndag!

  1. FANTASTISKT FOTO!!!!!! Och jag håller med dig: hur kan man ens med att se så otroligt fräsch ut efter ett maraton? Härligt! Och du – hoppas att du får underbara dagar! Kramar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s