Upp igen

Vaknade upp i morse som en ny människa, så himla skönt. Och tur var väl det, för jag hade en del jobb att fixa. Även om en liten del av mig ville stanna i sängen en dag till.

Jag och vännen L brukar ju alltid börja fredagen med en löprunda, men eftersom jag fortfarande var rätt svar sedan gårdagen som sjukling, så det blev en morgonpromenad längs Yarra River istället. Ett rätt fint sätt att börja dagen på.

Jobbet gick bättre idag, lite mindre kaos och mer effektiv delegering. Synd bara att man ska behöva vara sjuk en dag för att folk ska förstå att de kan be andra om hjälp också, istället för att lämna majoriteten av jobbet med mig. Jag får väl se det som en lärdom för mig också att säga ifrån tidigare. Nåväl, nu är det ju i alla fall helg!

Lunchen idag var förresten riktigt trevlig. Min (andra) vän L och jag mötte upp för lunch på Meatball and Wine Bar i stan. Blev dock inget vin för mig, men köttbullarna var så himla goda. Absolut värt ett besök för lunch eller middag om ni är i centrala Melbourne!

Det här inlägget postades i Jobb, Melbourne. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Upp igen

  1. ergo sum skriver:

    Härligt att du mådde bättre dagen efter E!! Och du, visst är det så att vi måste bli bättre på att säga nej – ibland – för världen slutar inte snurra bara för att vi inte alltid orkar allt.. Andra kan också.. *ler* Kram på dig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s