Upp igen

Vaknade upp i morse som en ny människa, så himla skönt. Och tur var väl det, för jag hade en del jobb att fixa. Även om en liten del av mig ville stanna i sängen en dag till.

Jag och vännen L brukar ju alltid börja fredagen med en löprunda, men eftersom jag fortfarande var rätt svar sedan gårdagen som sjukling, så det blev en morgonpromenad längs Yarra River istället. Ett rätt fint sätt att börja dagen på.

Jobbet gick bättre idag, lite mindre kaos och mer effektiv delegering. Synd bara att man ska behöva vara sjuk en dag för att folk ska förstå att de kan be andra om hjälp också, istället för att lämna majoriteten av jobbet med mig. Jag får väl se det som en lärdom för mig också att säga ifrån tidigare. Nåväl, nu är det ju i alla fall helg!

Lunchen idag var förresten riktigt trevlig. Min (andra) vän L och jag mötte upp för lunch på Meatball and Wine Bar i stan. Blev dock inget vin för mig, men köttbullarna var så himla goda. Absolut värt ett besök för lunch eller middag om ni är i centrala Melbourne!

One thought on “Upp igen

  1. Härligt att du mådde bättre dagen efter E!! Och du, visst är det så att vi måste bli bättre på att säga nej – ibland – för världen slutar inte snurra bara för att vi inte alltid orkar allt.. Andra kan också.. *ler* Kram på dig

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s