Sjukstuga

Inte alls min vecka, men så är det ju ibland. Tänker mycket på familjen där hemma och mormors begravning nästa vecka. Var ledsen hela dagen igår och gick faktiskt hem tidigare från jobbet för att jag kände att jag behövde vara för mig själv en stund och känna ut delar av den saknad efter familjen som byggs upp ibland. Särskilt efter mormor. Började skriva på en dikt som ska läsas på hennes begravning, vilket i sig väckte ännu fler känslor. Jag kommer inte att åka hem för begravningen. Vi sågs i augusti och en del av mig visste redan då att det nog skulle vara sista gången vi sågs. Att mormors magra men varma hand fick hålla om min en sista gång.

Tänkte att det kanske var nog med tunga saker där, men icke! Åkte också på värsta magsjukan igår natt och lyckades inte äta något förrän lunchtid idag. Måste ha varit matförgiftning av något slag (åt kyckling till middag igår) för den var över hyfsat fort.

Har varit hemma idag också och mest sovit. Kollat lite på Astrid Lindgren klipp med Pippi och Emil, funkar som balsam för en ledsen svensk själ. T kom dessutom hem tidigt från sitt jobb och pysslade om mig. Är så glad att jag dels inte är allvarligt sjuk och dels bor med någon som verkligen tar hand om mig när det behövs.

Ska ta och krypa till sängs nu och sova ikapp ordentligt. När kroppen säger ifrån så måste man ju lyssna. Kram på er!

One thought on “Sjukstuga

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s