Veckan rusar framåt

Det är mycket nu. När man jobbar i mediabranschen med annonsering som jag gör, så är det ofta högt och/eller ojämnt tempo. Denna veckan har dock varit riktigt extrem. Jag var dessutom så illa tvungen att klämma in hela veckans jobb på 4 dagar, för imorgon så åker jag till Sydney över dagen. Ska bli kul att åka dit, men tyvärr är det bara jobbmöten hela dagen och sen tillbaka till Melbourne redan imorgon kväll. Fast samtidigt ska det bli kul att träffa mitt nya team och få lite klarhet i min roll i nya teamet.

Känner mig inte särskilt pepp just nu, men jag ska på en intressant grej ikväll med coachingen som förhoppningsvis inspirerar och rycker upp mig lite.

Vädret är dessutom helt galet här just nu. Borde vara vår/tidig sommar och hyfsat varmt (och det var det iofs igår), men idag så har det regnat och haglat (!) och legat på max 15 grader. Och på söndag ska det bli 27 grader igen. Melbourne brukar ha rätt ojämn väderlek, men den här våren har varit ordentligt ojämn. Längtar mest efter sol, strand och ledigt just nu…

One thought on “Veckan rusar framåt

  1. Usch – inte roligt när man känner av en massa måsten. Hoppas verkligen att du fick ditt finare väder och att du kunde få njuta litegranna iaf… Ta hand om dig Emmy!!

    Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s