Nedstämd och stressad

Det vänder fort ibland. Vaknade till sorgliga nyheter hemifrån att min älskade lilla mormor hade somnat in för evigt. Hon hade varit dålig ett tag, men det gör inte att man blir mindre ledsen. Även om det är bra att hon slipper ha ont och lida mer. Jag försöker också fokusera på allt fint hon gav världen innan hon åkte vidare.

Samtidigt som jobbet gjorde ett nytt ryck idag och blev galet stressigt. Vill mest gå hem och dra täcket över huvudet, fast jag har lovat sedan tidigare att gå på en kompis birthday drinks efter jobbet. Får se om jag orkar, annars får det vara. Man måste vårda hjärtat i lugn och ro ibland.

 

7 thoughts on “Nedstämd och stressad

 1. Förstår att du blev ledsen av sådana nyheter men samtidigt, som du säger, slipper hon ha ont o lida.
  Du får tänka på alla fina stunder ni haft o glädja dig åt det. Det skulle hon nog vilja.
  kram Fia

 2. Tråkigt. Och sånt blir ju ofta värre när man själv är långt borta och inte “kan vara med”.
  Jag håller verkligen med dig i det sista du skriver. Ibland måste man bara strunta i allting och rå om sig själv en stund.
  Kram!

 3. Väldigt tråkigt att höra 😦 Jag beklagar verkligen sorgen. Jobbigt att bo så långt bort när man får såna besked. Jag hoppas hon hade ett fint liv och skönt att hon slipper lida och vara sjuk mer men det är förstås väldigt tungt ändå. Stor kram!

 4. Jobbigt när en som står nära går bort. Mins när farfar min somnade in i december förra året. Det fick mig att värdera livet på nytt. Det är inte så jäkla långt som man kan tro och det gäller att ta vara på varje dag.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s