Måldag!

Vilken vecka det var förra veckan! Sitter fortfarande och myser över min bedrift igår. Inte klokt vad man kan klara av när man väl bestämt sig och lagt ner den tid som behövs för att förbereda sig själv.

Förra veckans mål:

 • Följa mitt schema jag satt upp för coachingplugget. Det kommer att bli bitvis tufft att hålla blicken på målet, men det kommer att vara så himla värt det! Jo, fast jag fick flytta en deadline för att hinna ladda ordentligt för loppet. Men det tar jag igen idag!
 • Och på tal om att hålla blicken på målet – jag ska ju springa Melbourne maraton på söndag! Är så himla taggad och har lovat mig själv att göra mitt bästa och lyssna på kroppen. Som löpare så vet man att det är dagsformen som avgör och det får man alltid respektera. Jag har förberett det jag kan, så nu är det bara att ta det lugn fram till loppet. Oh yes! Sjukt stolt över min insats är jag också! 🙂

Vi var ju även på Cirque du Soleil i fredags och såg deras Michael Jackson show. Vilken upplevelse! Bra musik såklart och ett vackert tribute till Michael Jackson, blandat med en sprakande show. Absolut sevärt om ni får chans att gå om showen kommer till en stad nära er!

Denna veckans mål:

 1. Följa pluggschemat, inga ursäkter!
 2. Gå på networking event med coachingvänner på torsdag och se till att prata med minst 2 nya personer som jag inte redan känner.
 3. Gå på sportmassage på onsdag och få mina ömma muskler omhändertagna.
 4. Fira vännen M med möhippa och tjejdag på Caulfield Races på lördag. Ska bli kanontrevligt!
 5. Boka in en klipptid för nästa vecka.
 6. Och sist men inte minst ha date night på onsdag med älskade T. Han har varit ett fantastiskt stöd under de senaste månadernas träning och plugg. Viktigt att få tid tillsammans som handlar om att vårda vår relation som par.

Hur ser er vecka ut?

3 thoughts on “Måldag!

 1. Jag är också stolt över din bedrift!! Heja dig! *ler*
  Denna vecka blir en “transportvecka” för mig med inte mycket inplanerat – vilket är bra. För jag gör för mycket alltid. Så NU skall jag vila. (Försöka i alla fall) ((Kanske…)) Eventuellt…

  Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s