I did it!

Jag var så sjukt nervös i morse, trots att jag logiskt sett visste att jag skulle klara loppet. Men när T skjutsade ner mig till starten vid Melbourne Cricket Ground (MCG) så var jag rätt tyst och fokuserad.

Loppet gick riktigt bra och jag var noga med att inte gå ut för fort, även om det var frestande när folk susade förbi. Vädret började bra med mulet, inget regn och ca 17 grader. Perfekt löparväder för mig som inte klarar av när det blir för varmt när man tränar. Lyssnade på musik, höll min målbild i fokus och gjorde high five med massa härliga åskådare. Flera av mina vänner (stort tack till A, M, T, R och C) och T hejade dessutom på mig längs vägen och vid målet, vilket hjälpte massor!

Sista 5 km började det dock ösregna och även om det svalkde skönt så blev skorna rätt blöta. Och när man har sprungit 37 km och ‘bara’ har 5 kvar så känns det rätt tufft ändå. Men jag sprang till slut i mål på 3 h 55 min vilket är bättre än jag vågat hoppas på (siktade på 4 h)!

Så himla nöjd med min tid och resten av dagen har jag inte gjort ett dugg, vilket är precis vad jag behövde. Lär dock vara rätt ordentligt stel imorgon!

20131013-185402.jpg
Starten var fantastiskt cool, 8000 löpare bara i maratonloppet! / trött och nervös klockan 5 i morse / desto gladare men ännu tröttare med min medalj efteråt 🙂

Det här inlägget postades i Coaching och pepp, Träning & hälsa. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till I did it!

 1. Emma skriver:

  Sjukt bra jobbat! Stort grattis!

 2. fialia skriver:

  Bra jobbat,
  ha de Fia

 3. ergo sum skriver:

  MEN fantastiskt!!! Hurra vad roligt!! Stort grattis till dig tokfia! Kramar

 4. Freja skriver:

  Fantastiskt bra jobbat, och vilken bra tid!

 5. Du ar sa sjukt duktig gumman 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s