Svenskt hos oss

20131010-212352.jpgHittade de här söta skorna i en butik i stan nu i veckan. Fick lite hemlängtan när jag såg dem så jag var bara tvungen att köpa dem och ser fram emot att kila omkring med blågult på fötterna! Smörknivarna köpte vi i Sverige i julas och den handbroderade kökshandduken har jag fått av farmor. 

 

Det här inlägget postades i Livet som utlandssvensk, Sverige. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Svenskt hos oss

 1. Freja skriver:

  Vilka söta skor! Jag måste hitta några kul inneskor till vintern. Normalt struttar jag runt i högklackat vintertid på jobbet, men de kontorslandskap jag sitter i nu har så mycket akustik och alla jobbar mycket i telefon, så jag måste hitta några tystare skor… Får se om jag hittar nått kul i Amsterdam! Inte träskor i alla fall…

 2. Elin Bentzer skriver:

  Att ett par smörknivar kan väcka så mycket känslor för mig- hemlängtan, tankar på morfar och nostalgi. Fint:)

 3. ergo sum skriver:

  *ler* Vad vackert! Men jag fixar inte platta skor..

  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s