3 thoughts on “Svenskt hos oss

  1. Vilka söta skor! Jag måste hitta några kul inneskor till vintern. Normalt struttar jag runt i högklackat vintertid på jobbet, men de kontorslandskap jag sitter i nu har så mycket akustik och alla jobbar mycket i telefon, så jag måste hitta några tystare skor… Får se om jag hittar nått kul i Amsterdam! Inte träskor i alla fall…

  2. Att ett par smörknivar kan väcka så mycket känslor för mig- hemlängtan, tankar på morfar och nostalgi. Fint:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s