Boktips om Australien

Vissa av er har redan hört detta, men det tål att nämnas igen. Bloggvännen Anders har skrivit en riktigt bra bok – Stora Australienmanualen – om så gott som allt du behöver för att flytta till/resa runt i Australien. På hans blogg kan du läsa mer och se en kort video om vad boken innehåller.

Jag fick själv ett recensionsexemplar av Anders för ett tag sen och jag har skrivit mer om vad jag tyckte om boken i detta inlägg. Det är en faktaspäckad bok som ger dig en god inblick i hur saker funkar i Australien, vad du behöver förbereda innan du kommer och saker du behöver fixa när du väl kommit hit. Jag kan varmt rekommendera boken för den som vill ha så gott som all relevant info på ett och samma ställe!

Som ni läsare redan vet så tipsar jag aldrig om saker som jag själv inte skulle använda, men denna bok hade definitivt hjälpt mig mycket på traven innan min resa till Australien för 4 år sedan! 🙂

One thought on “Boktips om Australien

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s