Lunchträning och veckans mål

Igår var det lite väl mycket att göra så veckans mål kommer idag istället. Har precis varit ute på en skön och lugn lunchjogg med vännen C som också jobbar i stan. Inte illa att ha botaniska trädgården med ett bra löpspår på strax under 4 km precis runt knuten utanför jobbet. Bästa sättet att rensa tankarna och få sol på kinderna. 🙂

Börjar med att stämma av förra veckans mål:

  1. Jag har fått förlika mig med att jag inte kommer att vara klar med de coachinguppgifter som jag hoppats på i slutet av september, så veckans största punkt blir att omstrukturera när jag ska se till att vara klar och sen dela upp jobbet därefter. Får realistiskt sikta på sista oktober tror jag. Pust och suck vad segt det var, men jag fick ihop en plan till slut! Det var veckans största utmaning att sy ihop planeringen med mitt nuvarande schema, men det ska gå. Och än så länge ligger jag i fas!
  2. Kontakta min egen coach och lägga upp planer för vårt arbete och mina målsättningar (i både stort och smått). Låter kanske konstigt för vissa, men det är viktigt som coachingstudent att man har en egen coach och jobbar igenom de saker som kan ligga till hinder för ens utveckling. Japp, vi sågs i torsdags och jobbade igenom ett par saker!
  3. Träffa vännen L och hennes bebis, längtar efter att bekanta mig med det nya lilla livet. Jo, jag åkte dit för en fika i lördags och det var mysigt att ses igen. Väldigt söt bebis!
  4. Läsa i min skönlitterära bok bara för att det är kul. Det är så lätt att läsning blir lite pliktfyllt när man pluggar, så jag ser alltid till att läsa andra böcker samtidigt som jag bara läser för nöjets skull. Jo, ett par kvällar gjorde jag det. Skönt att låta hjärnan varva ner med läsning istället för med tv!

Denna veckan:

  • Följa mitt schema jag satt upp för coachingplugget. Det kommer att bli bitvis tufft att hålla blicken på målet, men det kommer att vara så himla värt det!
  • Och på tal om att hålla blicken på målet – jag ska ju springa Melbourne maraton på söndag! Är så himla taggad och har lovat mig själv att göra mitt bästa och lyssna på kroppen. Som löpare så vet man att det är dagsformen som avgör och det får man alltid respektera. Jag har förberett det jag kan, så nu är det bara att ta det lugn fram till loppet.  

Det blir två mål den här veckan för mig, men det räcker bra med det. Vad ska ni hitta på i veckan?

3 thoughts on “Lunchträning och veckans mål

  1. Jag håller på med löne- och utvecklingssamtal med mina nya medarbetare, det är en verklig utmaning och allt jag orkar med…

  2. Hoppas, hoppas du håller ihop under hela loppet!!! Jösses vad duktig du är!! Jag har äntligen träffat högsta politiska ledningen här i vår stad för att diskutera min eventuella återgång till det politiska rampljuset. Det var stort att formulera mina egna krav. Och bli lyssnad på.

    Kramar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s