Nya spännande saker

En bra måndag idag, trots en del regn och rusk. Dags för den där sommaren att kicka in ordentligt snart tycker jag allt…

En del saker som börjar hända nu i alla fall, både med jobbet och med coachingen, vilket känns jättekul!

Och när vi ändå är igång och snackar utveckling så kan vi ju kolla på förra veckans mål:

– Gå på maskeradfest på fredag kväll och ha riktigt roligt! Riktigt kul var det!
– Plugga minst 3 x 2 h. Nja, strax under det blev det nog till slut.
– Springa medellång runda i helgen för att hålla igång benen, men det ska kännas lätt och lagom. Blev lite längre runda än jag först tänkt, men det kändes bra och fort gick det också!
– Fika med en ny coachingvän på onsdag kväll och utbyta idéer. Japp, himla trevligt att snacka med någon i väldigt liknande situation som man själv.
– Klura ut en riktigt bra belöning till mig själv efter jag har sprungit helmaran. Ett par fina skor jag har kikat på ett tag.
– Laga middag en kväll till mig och T, helst en ny maträtt som vi inte har testat innan. Jodå, “pizzan” från igår var både ny och uppskattad!

Den här veckans mål:
1) Jag har fått förlika mig med att jag inte kommer att vara klar med de coachinguppgifter som jag hoppats på i slutet av september, så veckans största punkt blir att omstrukturera när jag ska se till att vara klar och sen dela upp jobbet därefter. Får realistiskt sikta på sista oktober tror jag.
2) Kontakta min egen coach och lägga upp planer för vårt arbete och mina målsättningar (i både stort och smått). Låter kanske konstigt för vissa, men det är viktigt som coachingstudent att man har en egen coach och jobbar igenom de saker som kan ligga till hinder för ens utveckling.
3) Träffa vännen L och hennes bebis, längtar efter att bekanta mig med det nya lilla livet.
4) Läsa i min skönlitterära bok bara för att det är kul. Det är så lätt att läsning blir lite pliktfyllt när man pluggar, så jag ser alltid till att läsa andra böcker samtidigt som jag bara läser för nöjets skull.

En riktigt bra start på veckan önskar jag er!

One thought on “Nya spännande saker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s