Ni hade rätt!

Visst vad jag Sandy från Grease. 🙂 Fick leta länge för att hitta såna glansiga tights (syns tyvärr inte så bra på bilderna jag lade upp), så det blev en rätt bra costume till slut.

Idag har jag hunnit en himla massa, lite oväntat faktiskt eftersom jag trodde att jag skulle vara seg efter helgens alla festligheter. Började med tvätt varvat med plugg. Sen promenad in till stan för fika med fröken R på Queen Victoria Market. Köpte med mig lite frukt och grönt hem plus en fin liten blombukett. Väl hemma blev det ännu mer plugg, en sista långrunda innan loppet den 13 (bara korta löppass fram till loppet nu) och sen lagade jag riktigt nyttig ‘pizza’, blev kanongott! Receptet hittar ni här, både T och jag tyckte att det var riktigt gott, även om T tyckte det var fel att kalla det pizza när den inte har botten gjord på bröd. 🙂

20130929-220225.jpg

Fina blommande träd längs Lygon Street / Spring! / Det ser ju i alla fall ut som pizza! / Blommor till mig själv gör mig glad

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Ni hade rätt!

  1. Freja skriver:

    Pizza eller inte pizza, huvudsaken är nog att det smakar gott!

  2. Liveasiftoday skriver:

    Pizzan ser ju supergod ut! Maste prova 🙂

  3. ergo sum skriver:

    Oj, vilken härlig dag! Och du – pizzan ser otroligt smaskig ut! Kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s