Ni hade rätt!

Visst vad jag Sandy från Grease. 🙂 Fick leta länge för att hitta såna glansiga tights (syns tyvärr inte så bra på bilderna jag lade upp), så det blev en rätt bra costume till slut.

Idag har jag hunnit en himla massa, lite oväntat faktiskt eftersom jag trodde att jag skulle vara seg efter helgens alla festligheter. Började med tvätt varvat med plugg. Sen promenad in till stan för fika med fröken R på Queen Victoria Market. Köpte med mig lite frukt och grönt hem plus en fin liten blombukett. Väl hemma blev det ännu mer plugg, en sista långrunda innan loppet den 13 (bara korta löppass fram till loppet nu) och sen lagade jag riktigt nyttig ‘pizza’, blev kanongott! Receptet hittar ni här, både T och jag tyckte att det var riktigt gott, även om T tyckte det var fel att kalla det pizza när den inte har botten gjord på bröd. 🙂

20130929-220225.jpg

Fina blommande träd längs Lygon Street / Spring! / Det ser ju i alla fall ut som pizza! / Blommor till mig själv gör mig glad

3 thoughts on “Ni hade rätt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s