Bygga vidare

Jag funderade lite igår på det där med att sätta veckomål. För en del så är måndagen en ny början. Ett tomt ark med en massa möjligheter. En massa saker som är annorlunda. Visst är det fint att kunna ändra om helt och höja ribban.

Men för mig så handlar veckomål mest om att bygga vidare. Lära mig lite mer än vad jag visste igår. Komma ihåg att vara stolt över det jag gjorde och acceptera det jag inte gjorde. Att alltid äga mina beslut, oavsett vilket håll de lutar åt. Och om man inte siktar mot ett mål med pilbågen så får man ju också acceptera att pilen kan landa precis vart sjutton som helst.

Nog filosoferat, hur gick förra veckans mål då?

 • Plugga minst 3 x 2 h (exkluderat seminarierna). Jo, det blev nog ungefär så länge till slut. Blandade om i schemat för att det skulle klaffa med allt annat, men jag fick en hel del gjort.
 • Springa sista långa löprundan innan helmaran, minst 31 km denna gång. Yes! Strax under 32 km, toknöjd är jag med min insats!
 • Klura ut vad jag ska belöna mig själv med i slutet av september när jag är klar med första laddningen coachinguppgifter. Klipptid inklusive ljusa somriga slingor. Ska boka in redan nu så att jag måste hålla min deadline. 🙂
 • Gå och lägga mig senast kl 22 varje vardagskväll denna veckan. Så gott som varje kväll faktiskt. Tror det blev 4 av 5 kvällar till slut. Känns alltid bättre när man sover ordentligt!

Denna veckans mål:

 1. Gå på maskeradfest på fredag kväll och ha riktigt roligt!
 2. Plugga minst 3 x 2 h.
 3. Springa medellång runda i helgen för att hålla igång benen, men det ska kännas lätt och lagom.
 4. Fika med en ny coachingvän på onsdag kväll och utbyta idéer.
 5. Klura ut en riktigt bra belöning till mig själv efter jag har sprungit helmaran.
 6. Laga middag en kväll till mig och T, helst en ny maträtt som vi inte har testat innan. Hämtar mycket av min receptinspiration i den här bloggen.

Vad ska du göra i veckan? Kanske något extra roligt som du har att se fram emot?

2 thoughts on “Bygga vidare

 1. På fredag ska jag träffa den som intervjuade mig till den tjänst jag nu fått och då får jag veta vad som kom fram när de gjorde personlighetstest på mig. Sånt är alltid spännande att få veta, och den här gången är det extra spännande eftersom jag var mitt i sorgen efter mamma och knappt fattade att jag gjorde ett test…

 2. Du har varit bra flitig med dina mål och det är kul att se att de ger resultat!! Och – jättebra att du sett till att vila ordentligt!

  Jag har ju mina långsiktiga planer jag – att bli bättre på att varva ner, ta det lugnt, prioritera annorlunda. Jag hade sökt till en utbildning, men kom tyvärr inte in på den så jag får se vad jag skall hitta på så att jag kan bryta av mitt arbete lite..

  Hoppas din vecka är bra! Kramar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s