Underbar dag

Idag så vaknade jag hyfsat tidigt och satte mig med coachingplugget nästan direkt. Även om jag vet att det är roligt när jag väl är igång och läser och skriver assignments så är det ju tyvärr rätt svårt att komma igång ibland, speciellt på helgmorgnarna. Men idag vart det en halv assignment gjord i alla fall och det är jag nöjd med. Imorgon väntar andra halvan.

Som belöning för duktigt plugg så gick jag och T sen ner till puben och njöt av eftermiddagssolen och trevligt sällskap med mina kompisar A och R som nyligen flyttat hit. Sen kunde vi ju gått hem och jag hade kunnat plugga lite mer. Men vi åkte istället hem till vännerna S och P och käkade middag, drack ett par glas vin och skrattade mer än jag gjort på länge.

Dagar som denna så trivs jag bättre än bäst i denna underbara stad. Nästan så jag skulle gå och köpa en T-shirt med sånt här tryck. 🙂

20130921-235756.jpg

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Underbar dag

  1. Bra jobbat! Sitter här på lördagsmorgonen och har lite jobb att ta tag i, känns lite segt att komma igång så jag läser din blogg istället 🙂 Ledsen att jag aldrig hörde av mig när vi var i Sverige samtidigt, det var en jobbig period just då. Hur som helst, nu är jag tillbaka i bloggvärlden och ser fram emot att följa din vår (för det är väl vår nu, vi har ju höst 😉 ) Kram!

  2. Liveasiftoday skriver:

    Låter toppen gumman 🙂

  3. ergo sum skriver:

    *skrattar* Tjaaa, varför inte? Folk som säljer sådana t-shirtar måste ju också tjäna pengar!!

    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s