Underbar dag

Idag så vaknade jag hyfsat tidigt och satte mig med coachingplugget nästan direkt. Även om jag vet att det är roligt när jag väl är igång och läser och skriver assignments så är det ju tyvärr rätt svårt att komma igång ibland, speciellt på helgmorgnarna. Men idag vart det en halv assignment gjord i alla fall och det är jag nöjd med. Imorgon väntar andra halvan.

Som belöning för duktigt plugg så gick jag och T sen ner till puben och njöt av eftermiddagssolen och trevligt sällskap med mina kompisar A och R som nyligen flyttat hit. Sen kunde vi ju gått hem och jag hade kunnat plugga lite mer. Men vi åkte istället hem till vännerna S och P och käkade middag, drack ett par glas vin och skrattade mer än jag gjort på länge.

Dagar som denna så trivs jag bättre än bäst i denna underbara stad. Nästan så jag skulle gå och köpa en T-shirt med sånt här tryck. 🙂

20130921-235756.jpg

3 thoughts on “Underbar dag

  1. Bra jobbat! Sitter här på lördagsmorgonen och har lite jobb att ta tag i, känns lite segt att komma igång så jag läser din blogg istället 🙂 Ledsen att jag aldrig hörde av mig när vi var i Sverige samtidigt, det var en jobbig period just då. Hur som helst, nu är jag tillbaka i bloggvärlden och ser fram emot att följa din vår (för det är väl vår nu, vi har ju höst 😉 ) Kram!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s