Starkt levande

Det blev en eftertänksam dag igår. Fint att läsa vilket vackert fotavtryck Kristian Gidlund lämnat hos så många av oss.

Idag vaknade jag till en gråmulen dag här (börjar undra vart våren tagit vägen) men insåg att jag är minsann både frisk och stark och det ska jag se till att glädjas över. Cyklade till jobbet i en herrans fart och njöt av att susa nerför backen vid Carlton Gardens så fort att ögonen tårades. Kände livet riktigt surra omkring mig.

Jobbet var helt okej idag, men för att verkligen leva lite extra så sprang jag löpintervaller på gymet på lunchen. Sprang som jag nog aldrig har gjort innan. Starkt, rätt långt och explosivt. Vet inte om det är all min träning eller perspektivet från Kristians död som gjorde det. Men det kändes bra.

Idag har jag verkligen levt. Kramat lite extra på T, känt mig stark och lycklig.

20130919-194212.jpg
T fyllde år igår och det firade vi lugnt hemma på soffan (det var hans val, han gillar inte stora kalas och sånt). Han fick dock en del fina presenter som han blev väldigt glad för. Sen köpte jag hem hans favorit-cupcake också. Red velvet med extra kärlek.

2 thoughts on “Starkt levande

  1. *ler* Låter som en bra dag det! Önskar att vi också hade kunnat träna på lunchen – men det finns inte en chans till det under de 40 minuterna vi har..
    Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s