Perspektiv

Jag skrev ju om en dålig dag igår. Och om hur det ibland behövs perspektiv för att inse vad man har.

I morse så vaknade jag till perspektivet och den sorgliga nyheten att författaren och musikern Kristian Gidlund har somnat in efter en tapper kamp mot cancern. Jag har följt hans fantastiska blogg i över ett år nu. Hans skrivande är så unikt, vackert och brutalt att det berör på djupet.

Jag kan inte fatta att en så ung person (han hann aldrig fylla 30) inte får skriva, leva, sjunga och dansa mer. Men det fina är att han tack vare sina ord och det han delade med sig av alltid kommer att finnas.

Man kan gråta för dem man aldrig har träffat. Man kan beröras djupt av de känslor som väcks i andras kamp och lidande. Man kan vara tacksam för precis allt som vi lär oss av varandra.

Tack Kristian för alla ord du delade med dig av. För det perspektiv och den kärlek du väckte hos så många. Tack för att du lät oss lära känna en del av dig över datorskärmen. Ha det fint i Nangijala.

3 thoughts on “Perspektiv

  1. Jag grät i morse när jag hörde det. Och då har jag varken läst hans blogg eller lyssnat på hans sommarprat, han har lyckats beröra mig ändå!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s