Det är ju bra lustigt…

… att de morgnar man ska upp till jobbet så är det så himla segt att gå upp. Men på helgerna när man får sova så länge man vill (eller för vissa tills grannar/barn/husdjur börjar föra oväsen) så vaknar man (läs jag) ändå tidigt. I morse gjorde det i och för sig inget, för T vaknade också tidigt och vi låg och småpratade en stund innan vi bestämde oss för att åka ut till St Andrew’s Market. Det är så himla härligt att åka ut dit på helgerna, för det känns verkligen som att man är på landet, trots att det bara tar 45 minuter att köra dit. Det är tyst, grönt och sådan där klar och frisk luft som man inte kan få i stan (även om Melbourne är en väldigt ren stad och full av parker). Plus att de har billiga och goda ekologiska grönsaker på marknaden så att man kan handla det man behöver inför veckan.

Efter att ha strosat på marknaden en bra stund så åkte vi tillbaka mot stan och jag mötte upp med vännen L på kompisdejt på finfina restaurangen The Commoner vid Brunswick Street. Även om jag och L ses varje vecka (och springer ihop varje fredagsmorgon) så brukar vi också lyxa till det ibland med finlunch och snack. Trevligt att dejter kan vara med kompisar också tycker jag. 🙂

Resten av dagen har jag pluggat och det känns lite grand som att ögonen går i kors nu. Men det känns skönt att vara igång ordentligt med examinationsuppgifterna för coachingkursen. Är mer än halvvägs med första rundans uppgifter nu och det tänker jag fira med att stänga ner datorn, hälla upp ett glas rött och krypa ner i T’s famn i soffan.

Hoppas att ni allihopa har en riktigt fin helg!

20130914-215900.jpg

 

Den här roliga husbilen står nästan alltid parkerad vid marknaden när vi är där. Tycker att det är ett riktigt roligt hemmabygge och jag kan inte låta bli att undra om det än någon som bor i den eller om den bara är ett helg- och semesternöje. 

4 thoughts on “Det är ju bra lustigt…

  1. Den är lite rolig den där! Den ser lite ut som en Western-vagn, eller nästan en gammal tågvagn bakifrån 😉 Men visst har du visat den förut? (Husbilar brukar jag minnas ;))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s