Fredagsdrömmar om segling

Jag har nämnt den innan, men jag tycker absolut att det är värt att lyfta fram den härliga resebloggen ‘SY Mary’ igen. En familj med två barn som seglar jorden runt och delar med sig av sina äventyr. Just nu är de på rutt mellan Madagaskar och Sydafrika.

Jag är rätt äventyrligt lagd och skulle gärna vilja lära mig att segla, men blir ganska lätt sjösjuk, så jag vet inte om jordenrunt-segling skulle vara något för mig. Men det är otroligt häftigt att läsa om familjens äventyr, kolla på alla vackra bilder och dela deras resa.

Kika in hos dem och inspireras vetja! 🙂

2 thoughts on “Fredagsdrömmar om segling

  1. Visst är det härligt att följa dem och fascineras av deras äventyr! Vi träffade dem i Malaysia i vintras. Själva hoppas vi kunna ge oss av på långresa i husbilen 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s