Follow this blog in your language

After a good three years of blogging, I have decided to make it even easier for you readers out there who don’t understand Swedish. Under this tab in the blog header you can find links to read BortaBraBloggen via Google Translate in several different languages.

Google Translate is a great (free) translation tool that is easy to use, but sometimes both words and sentence structures can get a bit mixed up. Therefore it is not as correct as if you were reading the text in it’s original language.

I hope this makes it a bit easier for non-Swedish readers out there to follow the blog!

20130913-165251.jpg

Det här inlägget postades i In English, Läsvärt. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Follow this blog in your language

  1. Mammas machete skriver:

    Hej! Bra idé. Google Translate mfl kan ju ofta skapa rätt många missförstånd :). Jag har också funderat på att internationalisera min blogg. Så många fler som kan läsa om det är på engelska, inklusive de flesta svenskar som redan läser. Ha det fint!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s