Två år av kärlek

20130912-170121.jpg

T är ju inte med så mycket här i bloggen, mest utav respekt för honom eftersom det inte är han som har valt att blogga. Men han är väldigt, väldigt viktig i mitt liv. Utan honom så hade plugget, jobbet och allt det andra känts rätt tufft. Han balanserar mig och min ork. Vår kärlek gör att vi växer.

Igår var det 2 år sedan vi var på vår första dejt. Minns knappt hur mitt liv var utan honom. Innan han fanns i min värld. Såhär skrev jag förra året. I år delar jag med mig av ovanstående bild som en dessert på två otroligt fina år. Hoppas verkligen att det blir många till.  

För er som är singlar så kanske ni är sugna på att läsa min fartfyllda inlägg från tiden innan T, när jag nätdejtade friskt. Eller mina observationer i tre delar om det där med att gå på dejter. Skrivet med en stadig nypa sarkasm! 🙂

2 thoughts on “Två år av kärlek

  1. Då skall jag gå bakåt och läsa dem – jag kom nog in i din blogg precis när du träffat T.. Grattis till er! Kramar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s