Veckans mål

Gårdagen sprang visst ifrån mig, men här kommer inlägget med veckans målsättningar.

Om du känner att du sitter lite fast och inte redan gör veckomål, så kan jag verkligen rekommendera att börja med det. Det hjälper både för att få viktiga saker gjorda (notera att det är en stor skillnad mellan saker som är viktiga och saker som är brådskande, men mer om det i ett annat inlägg) och för att bygga ditt självförtroende ännu mer för vad du faktiskt klarar av. Bästa tipset för att börja sätta mål att att börja smått (städa ur graderoben, träna en gång etc) och öka gradvis när du känner att du vill/orkar.

Förra veckans mål för mig:

 • Plugga minst 1 h x 3. Jodå, om man dessutom lägger till helgkursen på det så blev det en herrans massa timmar till slut.
 • Springa långrunda på ca 26 km. Jepp, blev 25,5 km till slut. Mitt längsta avstånd hittills och jag mådde helt ok dagen efter även om jag var lite stel i benen. 🙂
 • Skriva på mina 3 månadersmål. Klart!
 • Gå och lägga mig senast kl 22 varje kväll. Nja, blev nog bara 3 kvällar. Men det hjälpte orken mycket ändå!

Denna veckan:

 1. Äta mysmiddag med min älskade T och fira att det är hela 2 år sedan vi träffades.
 2. Springa långrunda på 28 km.
 3. Plugga minst 2×2 h (exkluderat seminarierna).
 4. Fixa outfit till en maskeradfest jag ska på om ett par veckor.
 5. Ringa och kolla datum med coachingskolan för en kurs jag vill gå i början av nästa år.

Hur ser er vecka ut?

2 thoughts on “Veckans mål

 1. Då har jag alltså läst dig i minst två år, för jag minns när du var singel och gick på dater! Och maskerad, så kul! Jag går på alldeles för få maskerader, jag som både älskar att klä ut mig och älskar att fixa till utklädningskläder!

 2. Oj, vilken runda!! Härligt att du orkade!
  Min vecka är fylld av vardagen; min Benjamin skall på läkarbesök, jag måste hålla föräldramöten och jag skall på Leons föräldramöte, det är fotbollsmatcher, ställa upp och stå i lag kiosken, arbetet, en söndagsbrunch, träffa syster I med lillkusin…. mm. mm. Isch…

  Kramar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s