Att veta

Sitter här på kvällskvisten och myser ner mig i soffan. Precis hemkommen från middag med en riktigt härlig tjej som jag träffat genom min coachingkurs. En liten drink blev helt plötsligt middag och 4 timmars prat. Härligt, inspirerande och balanserande på samma gång.

Hon gick samma kurs som jag gått nu i helgen redan tidigare i somras och vi satt där och jämförde hur vi kände och vad vi hade lärt oss. En av mina största guldkorn från helgen att jag har gått från att veta rent intellektuellt vad jag behöver göra till att verkligen förstå fullt ut vad det är jag vill göra. Det känns så otroligt skönt att veta med hela mitt väsen att jag är på väg mot min hamn.

Det spelar ju egentligen ingen roll vad man siktar emot eller hur stort ens mål är. Så länge man följer det man vet. Det som känns rätt. Det som gör att energin sakta växer inombords och man till slut bara vill sjunga av ren lättnad.

Det är inte alltid lätt att gå sin egen väg. Men när man vet med hela sitt väsen att det är rätt väg så går det lite lättare.

3 thoughts on “Att veta

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s