Utbildning

Söndag. Hemma. Mätt & belåten. Mätt rent fysiskt tack vare en mumsig middag som jag hittade recept på här (äter inte Paleodiet, men älskar kokosmjölk i recept, så det smakade fint!). Och rätt mätt intellektuellt också eftersom jag varit på coachingkurs hela helgen och lärt mig en massa intressanta saker om olika personlighetstyper. Vi kollade bland annat på hur man analyserar dessa och hur det kan hjälpa speciellt på arbetsplatser att veta hur olika personlighetstyper arbetar tillsammans.

Som alltid när jag varit på coachingutbildningar så känner jag mig fullmatad med kunskaper och inspirerad att ta tag i nästa steg i min utvecklingstrappa. Jag tycker det är så himla häftigt att det alltid finns något nytt att lära sig. Vår lärare brukar alltid säga att “We can choose to be green and growing or ripe and rotting. There is no in-between in nature, nor in humans. What do you choose?” 

Ska gå och lägga mig nu och låta alla nya tankar hitta sin plats och lägga sig till ro. Det kommer säkerligen ett längre inlägg i veckan om en del av det jag har lärt mig. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s