Utbildning

Söndag. Hemma. Mätt & belåten. Mätt rent fysiskt tack vare en mumsig middag som jag hittade recept på här (äter inte Paleodiet, men älskar kokosmjölk i recept, så det smakade fint!). Och rätt mätt intellektuellt också eftersom jag varit på coachingkurs hela helgen och lärt mig en massa intressanta saker om olika personlighetstyper. Vi kollade bland annat på hur man analyserar dessa och hur det kan hjälpa speciellt på arbetsplatser att veta hur olika personlighetstyper arbetar tillsammans.

Som alltid när jag varit på coachingutbildningar så känner jag mig fullmatad med kunskaper och inspirerad att ta tag i nästa steg i min utvecklingstrappa. Jag tycker det är så himla häftigt att det alltid finns något nytt att lära sig. Vår lärare brukar alltid säga att ”We can choose to be green and growing or ripe and rotting. There is no in-between in nature, nor in humans. What do you choose?” 

Ska gå och lägga mig nu och låta alla nya tankar hitta sin plats och lägga sig till ro. Det kommer säkerligen ett längre inlägg i veckan om en del av det jag har lärt mig. 🙂

Det här inlägget postades i Coaching och pepp. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s