Australien har röstat

Efter ett antal år med Labour i regeringen så har Tony Abbott och Liberalerna nu vunnit valet 2013.

Många undrar om detta främst beror på alla interna stridigheter i Labour-partiet över de senaste åren. Själv kan jag inte låta bli att undra över vad som kommer att hända med den redan ansträngda immigrationspolitiken. För att vara gammal statsvetare så måste jag erkänna att jag är förvånansvärt lite insatt i just detta val.

Jag har i alla fall tillbringat kvällen tillsammans med en gammal vän från min tid i England, ett kärt återseende efter ett par tre år. Han och hans flickvän (båda från England) blev trötta på Europa och ville testa något annat. Jag är glad att deras lott föll på Melbourne! 🙂

Det här inlägget postades i Australien, Melbourne. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Australien har röstat

  1. Freja skriver:

    Kul att kompisar dyker upp på din sida jorden!

  2. ergo sum skriver:

    Ja, jag undrar också.. Australien har ju redan relativt hårda regler – har jag för mig.

    Hoppas du har en fin helg!
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s