Måndagsmål och flygning

Måndag igen, fortfarande rätt snorig, men ändå vid rätt gott mod! Hittade den här småroliga artikeln om vett och etikett när man flyger. Den missar dock helt det absolut största gisslet när man flyger långt och det är ledsna/trötta/förbannade småbarn (Här räknar jag enbart den kategorin där föräldrarna gör ingen eller en ytterst minimal insats för att tysta det arga/ledsna barnet och bespara resten av passagerarna hörseskador. De föräldrar som gör allt i sin makt för att hålla barnet mätt/sovande/underhållet har jag största respekt för, även om barnet då och då behöver skrika av sig lite, det är ju rätt naturligt på en 10+ h flight). Intressant artikel hur eller hur. 🙂

Förra veckans mål gick sådär:

  1. Springa långrunda på 26-27 km till helgen. All annan träning tar jag som den kommer och hur kroppen känns. Att springa så långt känns i kroppen kan jag säga, så man måste låta kroppen vila mellan varven! Nope, mådde för skruttigt för det, så jag får ta igen det i veckan/nästa helg.
  2. Lägga minst 2 x 1 timme på coachingplugg. Japp!
  3. Göra klart en av de långa seminarieserierna på onsdag (har haft 10 veckors intensiva webinars varje onsdag, ska bli skönt att bli färdig med dem!). Yes!
  4. Ha en kväll med ensamtid bara för mig själv. Utan plugg eller andra måsten! Det gjorde jag, fast den involverade mest att jag gick och lade mig jättetidigt för att sova ikapp.
  5. Skriva på mina mål (plugg, jobb, privata och träning) för de närmsta 3 månaderna. Nej, det får jag ta igen nu i veckan.

Denna veckans mål blir att:

  • Plugga minst 1 h x 3.
  • Springa långrunda på ca 26 km.
  • Skriva på mina 3 månadersmål.
  • Gå och lägga mig senast kl 22 varje kväll.

Känns som en lagom lista, för den här veckan så kommer det att gå i ett och den där sömnen kommer att behövas!

One thought on “Måndagsmål och flygning

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s