Mycket på gång nu

Det är en hel del förändringar på gång på jobbet just nu och även om det är kul när det händer saker, så har det också inneburit mycket jobb den här veckan. Känner mig lite sliten måste jag erkänna, och jag är rätt glad att det är helg på gång nu.

Men lagom till vårens intåg och temperaturer på ca 23-24 grader hela helgen så har också allergisäsongen landat och för oss som lider av hösnuva så känns det kanske begränsat kul. Jag har snorat och hostat mest hela dagen av alla pollen som vispar runt ute i solskenet, men förhoppningsvis hinner det lägga sig till min planerade långa löprunda imorgon. Annars får jag nog skjuta lite på den tyvärr, det är ju nämligen rätt bra att kunna andas ordentligt när man ska springa så långt…

Kvällen lär bli lugn och skön hemma hos oss skulle jag tro, både jag och T är rätt trötta efter veckan som gått, så det blir till att vila ikapp på varsin soffa framför en film. 🙂

Hoppas ni får en fin fredag!

One thought on “Mycket på gång nu

  1. Aj då! Pollen!! Inte bra alls.. Jag lider inte av det själv, men har två pojkar som inte alls mår väl av det.. Fasen också!
    Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s