Måldag

Måndag igen och energin ligger och sjuder idag. Trots långa löprundan igår så känner jag mig laddad och glad utan att känna mig hyper. Känns skönt och bra i magen faktiskt.

Mitt galna pluggschema har börjat lugna sig och över de närmsta veckorna kommer det att bli fokus på hemuppgifterna snarare än seminarierna på nätet. Skönt för att det är lättare utan specifika tider att passa, men jobbigt just för att det inte är några specifika tider att passa, utan att man måste själv driva när man ska sätta sig ner. 🙂

Tänkte också att det var dags för en måndagslista nu när jag är igång efter semestern igen.

  1. Springa långrunda på 26-27 km till helgen. All annan träning tar jag som den kommer och hur kroppen känns. Att springa så långt känns i kroppen kan jag säga, så man måste låta kroppen vila mellan varven!
  2. Lägga minst 2 x 1 timme på coachingplugg.
  3. Göra klart en av de långa seminarieserierna på onsdag (har haft 10 veckors intensiva webinars varje onsdag, ska bli skönt att bli färdig med dem!).
  4. Ha en kväll med ensamtid bara för mig själv. Utan plugg eller andra måsten!
  5. Skriva på mina mål (plugg, jobb, privata och träning) för de närmsta 3 månaderna.

Vad ska ni hitta på i veckan?

5 thoughts on “Måldag

  1. Din loptraning ar grym!:D Tack for din fina kommentar, visst ar det sa att man maste lara sig nytt for att vaxa – jag far vara tacksam for mojligheten och lara mig av bade det som gar bra och misstagen!:)

  2. Denna veckan ska jag jobba dagpass så det blir stiltje här, e inte van, brukar ju gå o stöka o träna dagtid när jag jobbar natt.
    ha de Fia

  3. Hmm – jag skall försöka få till en vardagsrytm som passar mig med heltidsjobb och allt… Känner att jag blir alldeles för trött.. Inte bra. Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s