Att runda av

Både avrundning på bloggutmaningen och jobbveckan. Det var kul att ni var ett par stycken som hängde på och kommenterade på bloggutmaningen, men jag kan tänka mig att det var ett par av er som valde att fundera på inläggen i annan form istället och det förstår jag absolut. Ni får dock gärna kommentera så jag vet om ni gillade att läsa utmaningen, för isåfall kan jag köra flera sådana i framtiden. Kanske med rese- eller Australientema nästa gång? 🙂

Jobbet har gått i ett den här veckan. Min chef har varit sjuk till och från ett bra tag och har nu blivit sjukskriven i ett par månader. Vilket innebär att jag just nu gör både hans och mitt jobb medan jag väntar på att få min stf chef 100% bekräftad och få direktiv för min roll framöver. Men det har gått rätt bra trots allt detta, mest för att jag inte haft så mycket att välja på, jobbet måste ju bli gjort av någon. Tur att jag fortfarande har rätt mycket energi kvar från semester! 🙂

20130823-162714.jpg
Blandade bilder från Sverigesemestern: foto på mig när jag var rätt liten / fika det här stället på Hönö med S och hennes A / promenad i Göteborg / en eftermiddagshimmel och flygplansvinge någonstans över Perth

Det här inlägget postades i Allmänt, Jobb. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Att runda av

 1. Halloj- bloggutmaningen…ja, jag får kika runt här inne hos dig och se vad det är!
  Trevlig helg så länge! 🙂

 2. fialia skriver:

  Va duktig du e som tar på dig ansvaret, men de e ju en investering för framtida jobb kanske.
  Ha de Fia

 3. Freja skriver:

  Jag hann inte vara med så mycket i din utmaning, men jag gillade de där jag var med!

 4. ergo sum skriver:

  Du Emmy, du måste ta hand om dig och hushålla med de reserver du kanske hunnit skaffa dig när du var på semester. Ta hand om dig! Kramar

 5. Susanne skriver:

  Jag gillade utmaningen! Jag gjorde de flesta men var dålig på att kommentera.. i vanlig ordning. 🙂 Så gärna fler utmaningar av olika slag! Ha en fortsatt bra helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s