Att runda av

Både avrundning på bloggutmaningen och jobbveckan. Det var kul att ni var ett par stycken som hängde på och kommenterade på bloggutmaningen, men jag kan tänka mig att det var ett par av er som valde att fundera på inläggen i annan form istället och det förstår jag absolut. Ni får dock gärna kommentera så jag vet om ni gillade att läsa utmaningen, för isåfall kan jag köra flera sådana i framtiden. Kanske med rese- eller Australientema nästa gång? 🙂

Jobbet har gått i ett den här veckan. Min chef har varit sjuk till och från ett bra tag och har nu blivit sjukskriven i ett par månader. Vilket innebär att jag just nu gör både hans och mitt jobb medan jag väntar på att få min stf chef 100% bekräftad och få direktiv för min roll framöver. Men det har gått rätt bra trots allt detta, mest för att jag inte haft så mycket att välja på, jobbet måste ju bli gjort av någon. Tur att jag fortfarande har rätt mycket energi kvar från semester! 🙂

20130823-162714.jpg
Blandade bilder från Sverigesemestern: foto på mig när jag var rätt liten / fika det här stället på Hönö med S och hennes A / promenad i Göteborg / en eftermiddagshimmel och flygplansvinge någonstans över Perth

5 thoughts on “Att runda av

  1. Halloj- bloggutmaningen…ja, jag får kika runt här inne hos dig och se vad det är!
    Trevlig helg så länge! 🙂

  2. Du Emmy, du måste ta hand om dig och hushålla med de reserver du kanske hunnit skaffa dig när du var på semester. Ta hand om dig! Kramar

  3. Jag gillade utmaningen! Jag gjorde de flesta men var dålig på att kommentera.. i vanlig ordning. 🙂 Så gärna fler utmaningar av olika slag! Ha en fortsatt bra helg!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s