Imorgon…

… bär det av till Australien igen. Efter två veckor som gått fort men samtidigt känts ganska långa. Avslappnad och inspirerad känner jag mig och fingrarna kliar av skrivlust. Och en massa energi har jag tankat från både vänner och familj.

Jag åker hem till Australien med en stor skopa tacksamhet. För mitt sociala och kulturella arv från Sverige. För möjligheterna som är på väg att öppnas i Australien. Och för alla fina människor som finns i mitt liv. Ett stort tack direkt från hjärtat till er allihopa! Vi hörs igen på andra sidan! 🙂

Det här inlägget postades i Resor, Sverige. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s