Imorgon…

… bär det av till Australien igen. Efter två veckor som gått fort men samtidigt känts ganska långa. Avslappnad och inspirerad känner jag mig och fingrarna kliar av skrivlust. Och en massa energi har jag tankat från både vänner och familj.

Jag åker hem till Australien med en stor skopa tacksamhet. För mitt sociala och kulturella arv från Sverige. För möjligheterna som är på väg att öppnas i Australien. Och för alla fina människor som finns i mitt liv. Ett stort tack direkt från hjärtat till er allihopa! Vi hörs igen på andra sidan! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s