Bloggtema: dag 13

The power of choice. Det är väldigt vanligt att folk upplever att de inte har något val. Sanningen är dock att vi alltid har ett val. Ibland kanske alternativen inte är särskilt lockande, men i ärlighetens namn så har vi fortfarande ett val.

Intressant är också att enligt flera olika källor så är det gemensamma temat för framgångsrika människor (både i affärsvärlden och livet i stort) tycks vara att de fattar många beslut och att de fattar dem rätt snabbt och ändrar sig väldigt långsamt. (Att jämföra med folk som sällan får samma nivå av resultat. De tenderar istället att fatta beslut väldigt långsamt och ändra sig snabbt/ofta).

Konsten att fatta beslut är lite som att träna upp en muskel, i början kan det kännas rätt svårt och lite läskigt eftersom det kan kännas så definitivt att betämma sig för något.

Frågan under allt detta blir då om du har ett eller flera beslut i ditt liv att fatta? Är det något du har skjutit på? Vad skulle det ge dig att fatta ett beslut just nu? Och vad kostar det dig att skjuta på det?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s