Bloggtema: dag 10

Ibland känns det som att livet står lite stilla och ingenting händer. Just de gångerna är det viktigt att komma ihåg alla de utmaningar man mött och faktiskt klarat av.

Vilken har varit din största utmaning hittills i livet? Hur överkom du den? Och om du är mitt i din största utmaning, vilka var dina första steg för att hantera den?

Det här inlägget postades i Coaching och pepp, Listor. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Bloggtema: dag 10

 1. ergo sum skriver:

  *ler* Min största utmaning var att inte fastna i den uppslukande offerrollen som är så vanlig för barn som växer upp med missbrukande förälder. Men jag bara bestämde mig, gjorde ett tidigt val.. Och vek inte av..

  Kram

 2. Nina El Badawi skriver:

  Min största utmaning som vuxen (har samma bakgrund som ergo sum ovan) var att leva på existensminimum eller mindre, utbilda mig på högskolan, vara nästintill ensamstående förälder och gå i terapi för min panikångest och generell ångest under ganska många år. Idag har jag det bra, ett jobb jag älskar och en vuxen fantastiskt dotter.
  Förste steget är svårt att säga vilket det var men en tanke jag ofta hade var ”jag ska minsann visa dem” för jag ville verkligen göra det bästa av mitt liv utan att skylla på uppväxt e.dyl.

  Ha det fortsatt skönt på din semester!

  Kram Nina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s